Free

Yritysten ajankohtaiset kemikaalivelvoitteet Pohjoismaissa

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Online Event

Event description
Kemikaaliasiantuntijamme Evelina Bäck käy webinaarissamme tiivistetysti läpi yritysten kemikaalivelvoitteita Pohjoismaissa. Tervetuloa!

About this Event

Yritysten ajankohtaiset kemikaalivelvoitteet Pohjoismaissa

Onko yrityksellänne toimintaa myös muissa Pohjoismaissa? Tiedätkö, mitä kemikaalivelvoitteita yrityksellenne kohdistuu? Oletko perillä EU:n (esim. REACH ja CLP) ja Pohjoismaiden kansallisista velvoitteista?

Kemikaaliasiantuntijamme Evelina Bäck käy webinaarissamme tiivistetysti läpi yritysten kemikaalivelvoitteita Pohjoismaissa. Lisäksi Malena Weurlander kertoo velvoitteiden hallinnasta Ecobio Manager SaaS-palvelulla. Webinaarissa käsitellään ajankohtaisia muutoksia kuten tulevat ilmoitukset EU:n myrkytystietokeskukseen (PCN) ja ECHA:n SCIP-tietokantaan sekä yleisesti velvoitteita kuten REACH- ja CLP-asetukset, rajoitetut aineet ja kansallinen lainsäädäntö Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa.

Webinaarin aikana sinulla on mahdollista esittää myös muita kemikaalivelvoitteisiin liittyviä kysymyksiä. Webinaari on suunnattu Pohjoismaissa toimiville kemikaaleja käsitteleville, maahantuoville tai myyville yrityksille, joilla ei vielä ole Ecobio Managerin kemikaalihallintapalvelua käytössä.

Maksuton suomenkielinen webinaari järjestetään maanantaina 9.11. klo 13-14

Saat osallistumislinkin ilmoittautumisen yhteydessä!

Tervetuloa mukaan!

Share with friends

Date and Time

Location

Online Event

Save This Event

Event Saved