Wiki Loves Monuments -valokuvakävely Tuusulassa

Wiki Loves Monuments -valokuvakävely Tuusulassa

Actions and Detail Panel

On Sale 31 Aug 2022 at 9.00

Date and time

Location

Tuusulan museo

3 Klaavolantie

04300 Hyrylä

Finland

View map

Tutustu Tuusulan kulttuuriperintöön ja Wiki Loves Monuments -kilpailuun kävellen ja valokuvaten!

About this event

Oletko kiinnostunut valokuvauksesta tai arkkitehtuurista? Haluaisitko tallentaa paikkakuntasi historiaa valokuvin, omasta näkökulmastasi?

Wiki Loves Monuments -valokuvakävelyillä tutustutaan oppaan johdolla paikallisiin kulttuuriperintökohteisiin ja valokuvataan niitä. Samalla perehdytään myös Wiki Loves Monumentsiin, maailman suurimpaan valokuvauskilpailuun, johon on mahdollisuus osallistua kävelyn aikana otetuilla kuvilla.

Tapahtuma alkaa lyhyellä alustuksella sisätiloissa. Kokoontumispaikka ilmoitetaan lähempänä tapahtuman alkua. Ota mukaasi oma kuvauslaite (esim. järjestelmäkamera tai kännykkä).

Kävelyn järjestää Wikimedia Suomi yhteistyössä Tuusulan museon kanssa ja se on osa Euroopan kulttuuriympäristöpäivien ohjelmaa.

Mikä Wiki Loves Monuments?

Wiki Loves Monuments on vuosittain järjestettävä maailmanlaajuinen valokuvauskilpailu, joka pyrkii tuomaan esiin kulttuuriperintöämme laajasti ja monen katseen kautta. Miltä kotikaupunkisi maisemat näyttävät juuri sinun näkökulmastasi?

Kilpailuun voi lähettää kuvia syyskuun ajan. Kuvissa tulee tavalla tai toisella näkyä jokin suojeltu tai muutoin arvokkaaksi määritelty kohde, esimerkiksi rakennus tai maisema.

Lisätietoja: wlm.wikimedia.fi

Kuva: Ximonic

Share with friends