Wiki Loves Monuments -valokuvakävely: Funkkis-Mikkeli

Actions Panel

Wiki Loves Monuments -valokuvakävely: Funkkis-Mikkeli

Lempeän linjakas funkkisarkkitehtuuri kutsuu Mikkelin Wiki Loves Monuments -valokuvakävelylle sunnuntaina 18.9.2022 klo 9–11!

When and where

Date and time

Location

Otavankatu 4 4 Otavankatu 50100 Mikkeli Finland

Map and directions

How to get there

About this event

Wiki Loves Monuments -valokuvakilpailussa kuvataan ja tallennetaan rakennettua kulttuuriperintöä. Kilpailu on avoin kaikille kiinnostuneille valokuvaustaidoista riippumatta. Mikkelin kaupungin museoiden järjestämällä valokuvakävelyllä tutustutaan joukkoon Mikkelin keskustan ikonisia ja ehkä hieman tuntemattomampia funktionalismin edustajia. Keskustelemme kävelyllä rakennuskohteiden arkkitehtuurista, historiasta ja samalla myös muuttuvasta kaupunkiympäristöstä ja ajankohtaisista rakennusperintöasioista. Oppaana kävelyllä toimii kulttuuriympäristöasiantuntija Laura Hesso Etelä-Savon ELY-keskuksesta. Lämpimästi tervetuloa!

Aloituspaikka: tapaamme sunnuntaina 18.9. klo 9 vanhan suojeluskuntatalon edessä (nyk. Etelä-Savon ammattiopiston rakennus), osoitteessa Otavankatu 4.

Muut kohteemme ovat Urheilupuisto (Mikonkadun ja Raatihuoneenkadun kulmaus) ja entinen linja-autoasema (Savilahdenkatu 6–8).

Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista, mutta siihen tulee ilmoittautua etukäteen. Ilmoittaudu tällä samalla sivulla kohdassa ”Register".

Muista ottaa mukaan oma kamera! Voit myös kuvata tabletilla tai puhelimella. Wiki Loves Monuments on maailman suurin valokuvauskilpailu. Kilpailuun voi osallistua kävelyn aikana otetuilla kuvilla. Kohteita voi kuvata myös omatoimisesti.

Kävelyn järjestää Wikimedia Suomi yhteistyössä Mikkelin kaupungin museoiden kanssa ja se on osa Euroopan kulttuuriympäristöpäivien ohjelmaa.

Kuva: Urheilupuiston portti vuonna 1965. Mikkelin kaupungin museoiden valokuva-arkisto, Suur-Savon museon kokoelma.

Sales Ended