Free

Webinaari: Yritysten globaali pelikenttä kestävässä kehityksessä

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Online Event

Event description
Ecobion webinaari käy tiivistetysti läpi tärkeimmät kestävän kehityksen viitekehykset. Yhteistyössä Global Compact Network Finlandin kanssa.

About this Event

Yritysten globaali pelikenttä kestävässä kehityksessä

Toimitusjohtajamme ja johtava konsulttimme Taru Halla käy webinaarissa tiivistetysti läpi vastuullisen yritystoiminnan elementit ja arvonmuodostuksen, sekä tärkeimmät kestävän kehityksen viitekehykset. Global Compact Network Finlandin pääsihteeri Lenita Toivakka esittelee kestävän kehityksen ajankohtaisaiheet 2021 ja mitä UN Global Compact tarjoaa yrityksille.

Miten yrityksesi voi tuoda kestävän kehityksen työtä näkyväksi maailmalla? Mitä vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia globaalille yritykselle on tarjolla? Toimet kestävän kehityksen edistämiseksi lisääntyvät päivä päivältä ja edelläkävijöillä on mahdollisuus kertoa maailmalle työstään kestävän kehityksen puolesta. Toisaalta yritykset kohtaavat myös painetta sidosryhmiltään ja ympäristössä tapahtuvat muutokset kannustavat niitä ottamaan nämä asiat paremmin huomioon toiminnassaan.

Webinaarissamme saat vastauksen seuraaviin kysymyksiin:

  1. Mitkä ovat vastuullisen yritystoiminnan elementit ja arvonmuodostus?
  2. Mitkä ovat tärkeimmät kestävän kehityksen globaalit viitekehykset? - Indeksit, vapaaehtoiset sitoumukset ja tavoiteohjelmat, raportointimallit, merkit ja merkinnät, standardit ja muut tärkeät viitekehykset.
  3. Millainen on YK:n yritysvastuualoite? Ajankohtaiset teemat 2021.

Tilaisuus järjestetään yhdessä Global Compact Network Finlandin kanssa. Pääsihteeri ja verkoston vetäjä Lenita Toivakka osallistuu webinaariin.

Tilaisuuden aikana on mahdollista esittää kysymyksiä chatissa asiantuntijoillemme. Tilaisuus on suunnattu kansainvälisten yritysten kestävän kehityksen teemojen parissa työskenteleville asiantuntijoille ja johtajille, sekä kansainvälistymistä suunnitteleville tahoille ja muille kiinnostuneille yritysasiantuntijoille ja tutkijoille.

Maksuton suomenkielinen webinaari järjestetään torstaina 11.3.2021 klo 9.00–10.00.

Saat osallistumislinkin ilmoittautumisen yhteydessä!

Tervetuloa mukaan!

Share with friends

Date and Time

Location

Online Event

Save This Event

Event Saved