Free

Webinaari: Biodiversiteetti liiketoiminnan ytimessä

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Online Event

Event description
Ecobion webinaari käy tiivistetysti läpi biodiversiteetin viitekehykset liiketoiminnan ytimessä ja trendit, haasteet ja ratkaisut.

About this Event

Biodiversiteetti liiketoiminnan ytimessä – Trendit, haasteet ja ratkaisut

Luonnon monimuotoisuuden asiantuntijamme Inka Voutilainen käy webinaarissa tiivistetysti läpi biodiversiteetin ajankohtaistilanteen osana liiketoimintaa, ja esittelee siihen liittyvät trendit, haasteet ja ratkaisut.

Luonto tarjoaa meille erilaisia ekosysteemipalveluita, joita ihmiset hyödyntävät. Ekosysteemipalveluiden toimivuus ja saatavuus ovat riippuvaisia monimuotoisesta ja hyvinvoivasta luonnosta. Biodiversiteetin ja ekosysteemipalveluiden heikkeneminen uhkaavat ihmiskunnan hyvinvointia ja toimivuutta. Yritysten on aika aktivoitua biodiversiteettiasioissa ja tunnistaa toimintansa riippuvuudet luonnosta sekä toiminnasta aiheutuvat mahdolliset luontohaitat. Biodiversiteettivaikutusten tunnistaminen avaa yritykselle liiketoimintamahdollisuuksia sekä auttaa varautumaan tulevaan.

Asiantuntijamme Inka Voutilainen vastaa webinaarissa seuraaviin kysymyksiin:

  1. Mikä biodiversiteetin tila on nyt ja mitkä ovat biodiversiteetin keskeisimmät uhat?
  2. Mitä biodiversiteettiin liittyen on tällä hetkellä pinnalla?
  3. Miten biodiversiteettiä voi hallita osana yritysvastuuta ja miten yritys voi vaikuttaa toimintaansa aiheuttamiin luontohaittoihin?
  4. Mitä nyt pitää tehdä ja miltä yrityksien etenemismalli näyttää?

Tilaisuuden aikana on mahdollista esittää kysymyksiä chatissa asiantuntijoillemme. Webinaari on suunnattu biodiversiteettiaiheeseen tutustuville ja aiheen kanssa työtä aloitteleville yrityksille.

Maksuton suomenkielinen webinaari järjestetään torstaina 15.4.2021 kello 10.00-10.30

Tervetuloa mukaan!

Share with friends

Date and Time

Location

Online Event

Save This Event

Event Saved