Free

Multiple Dates

VILLAGEWORKS x Yoga & Breakfast (Lauttasaari)

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event
Location

Location

VillageWorks Heikkiläntie 7

7 Heikkiläntie

VillageWorks, 4th Floor

00210 Helsinki

Finland

View Map

Event description
VillageWorksin joogat nyt Lauttasaaressa! Tule rentouttavaan joogaan ja jää nauttimaan aamupalasta joogan jälkeen. Jäsenille maksuton.

About this event

Ota mukaan oma joogamatto ja anna niin kropallesi kuin mielellesikin paljon kaivattu rentoutuminen Letician ohjauksessa. Rauhallinen 45-minuutin aamujooga sisältää perusliikkeitä, jotka sopivat niin ensikertalaisille kuin pitkään harrastaneillekin.

Joogan jälkeen saat mukaasi aamupalakassin ja kahvia tai teetä, joista voi jäädä nautiskelemaan paikan päälle tai oman työpisteesi rauhassa. Mikäli työpisteesi sijaitsee toisessa toimipisteessämme, voit jäädä työskentelemään loppupäiväksi viihtysään coworking -tilaamme.

Koronarajoituksista johtuen olemme rajoittaneet joogapaikat 10:neen henkeen. Peruutathan ilmoittautumisesi jos et tunne oloasi täysin terveeksi. Kerrothan myös Mayalle mahdollisista rajoitteista tai vammoista, jotka pitää ottaa huomioon joogan aikana.


		VILLAGEWORKS x Yoga & Breakfast (Lauttasaari) image

Maya Pokrovskaya on kokenut joogaohjaaja ja VillageWorksin pitäaikainen kumppani. Hänellä on inspiroiva ja posiitivinen tyyli joka auttaa innostumaan ja saamaan kaikki irti Mayan tunneista.

Mayan tunnit pidetään englanniksi.

Share with friends

Location

VillageWorks Heikkiläntie 7

7 Heikkiläntie

VillageWorks, 4th Floor

00210 Helsinki

Finland

View Map

{ _('Organizer Image')}

Organizer VillageWorks

Organizer of VILLAGEWORKS x Yoga & Breakfast (Lauttasaari)

VillageWorks is a workplace and community to more than 500 companies and entrepreneurs in Helsinki. There are two coworking spaces to choose from, 8 office locations and over 22 meeting rooms right at the center of the city. Setting a new benchmark in the coworking world, VillageWorks attracts a crowd of interesting souls from professional locals to global wandering nomads to its doors.

Save This Event

Event Saved