Multiple Dates

VILLAGEWORKS x Yoga and Breakfast

Actions and Detail Panel

Postponed

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

VillageWorks Kallion Valas

Hämeentie 31

VillageWorks, 9th Floor

00500 Helsinki

Finland

View Map

Event description
VillageWorksin joogat nyt Kalliossa! Rentoudu joogassa ja jää nauttimaan aamupalasta joogan jälkeen. VillageWorksin jäsenille maksuton.

About this event

Ota mukaan oma joogamatto ja tule mukaan rentoutumaan Letician ohjaukseen. Rauhallinen 45-minuutin aamujooga sisältää perusliikkeitä, jotka sopivat niin ensikertalaisille kuin pitkään harrastaneillekin.

Joogan jälkeen voit nauttia VillageWorksin tarjoamasta aamupalatarjoilusta ja halutessasi jäädä myös työskentelemään upeisiin co-working -tiloihimme.

Koronarajoituksista johtuen olemme rajoittaneet joogapaikat 12:sta henkeen. Peruutathan ilmoittautumisesi jos et tunne oloasi täysin terveeksi. Kerrothan myös Mayalle mahdollisista rajoitteista tai vammoista, jotka pitää ottaa huomioon joogan aikana.


		VILLAGEWORKS x Yoga and Breakfast image

Maya Pokrovskaya on kokenut joogaohjaaja ja VillageWorksin pitäaikainen kumppani. Hänellä on inspiroiva ja posiitivinen tyyli joka auttaa innostumaan ja saamaan kaikki irti Mayan tunneista.

Mayan tunnit pidetään englanniksi.

Share with friends

Location

VillageWorks Kallion Valas

Hämeentie 31

VillageWorks, 9th Floor

00500 Helsinki

Finland

View Map

{ _('Organizer Image')}

Organizer VillageWorks

Organizer of VILLAGEWORKS x Yoga and Breakfast

VillageWorks is a workplace and community to more than 500 companies and entrepreneurs in Helsinki. There are two coworking spaces to choose from, 8 office locations and over 22 meeting rooms right at the center of the city. Setting a new benchmark in the coworking world, VillageWorks attracts a crowd of interesting souls from professional locals to global wandering nomads to its doors.

Save This Event

Event Saved