Titanic murhamysteeri

Actions Panel

Titanic murhamysteeri

Murhamysteeri on pääjuonellisesti käsikirjoitettu ohjelmapalvelu, jossa yksi osallistuja murhataan ja yksi on murhaaja.

By Murhamysteerit

When and where

Date and time

Saturday, July 1 · 4 - 7:30pm EEST

Location

Koosanmaantie 565 565 Koosanmaantie 31810 Koosanmaa Finland

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.
Eventbrite's fee is nonrefundable.

About this event

  • 3 hours 30 minutes
  • Mobile eTicket

Maailman suurin ja loistelian risteilylaiva Titanic on lähdössä neitsytmatkalleen Southamptonista, Englannista 10.4.1912. Kapteeni on kutsunut laivalla matkustavia merkkihenkilöitä kabinettiinsa juhlistamaan ensimmäistä iltaa. Heti illan alussa tapahtuu murha eikä laiva ole edes vielä saapunut ensimmäiseen satamaan…

Mikä?

Murhamysteeri on pääjuonellisesti käsikirjoitettu ohjelmapalvelu, jossa on suositeltavaa juonitella, murhata, valehdella, kiristää ja kieroilla, puukottaa selkään, väärentää, hoitaa bisneksiä, juoruilla, hankkia liittolaisia ja hölmöillä. Etukäteen saamanne roolihahmot heräävät murhamysteerin ajaksi henkiin. Pelirahaa voi käyttää moneen tarkoitukseen.

Miksi?

Murhamysteeristä riittää puhumista pitkäksi aikaa. Mysteeri on hyvä keino tutustua tuntemattomiin ihmisiin tai jo tuntemiisi ja löytää heistä ihan uusia puolia. Keksitkö murhaajan? Kärsiikö bisneksesi uhreista, vai täytyisikö ehkä jostain muustakin hankkiutua eroon? Kenestä voit hyötyä ja kuka on sinulle vaaraksi? Kenellä onkaan salasuhde ja onko mikään lopulta sitä miltä näyttää? Keskustele ja selvitä!

About the organizer

Organized by
Murhamysteerit