10 €
Red Bull Unlocked Helsinki

Red Bull Unlocked Helsinki

Actions and Detail Panel

10 €

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Kulttuuritehdas Korjaamo

Töölönkatu 51 B

00250 Helsinki

Finland

View Map

Event description
Näitä bileitä et halua missata! Red Bull Unlocked Helsinki avaa ovensa juhlakansalle Kulttuuritehdas Korjaamolla 20.-21.5.

About this event

Red Bull Unlocked Helsinki kokoaa 20.-21.5. Kulttuuritehdas Korjaamolle yöelämän kuumimmat baarit, klubit, festarit, artistit ja DJ’t yhteen tavalla, jota ei ole ennen nähty.

Jokainen tapahtumaan kutsuttu kumppani tuo näihin megabileisiin oman konseptinsa – uudella twistillä! Voit esimerkiksi laulaa Walliksen karaokea ylösalaisin ja suunnata Kämpin kautta Allas Sea Poolille poistumatta kertaakaan Korjaamolta. Saat myös kokea Tikkurila-festarit minikoossa ja nauttia legendaarisen Kaivohuoneen terassin tunnelmasta saman katon alla. Juhlahumun keskellä voit käydä myös vaikka parturoimassa hiuksesi turkulaisen The Originalsin penkissä tai katsastaa kesän kovimmat streetwear-tyylit The Ponkesissa.

Paikalla on yhteensä 14 alallaan tunnettua toimijaa, jotka voit kohdata saman katon alla vain toukokuun toiseksi viimeisenä viikonloppuna.

Mukana menossa nähdään myös tämän hetken hypetetyimpiä artisteja, kuten muun muassa Cledos, Pihlaja, Sexmane ja DJ Mumin.

Tämä ainutkertaisen viikonlopun voi kirjaimellisesti kokea vain kerran elämässä, joten pidä huolta ettet missaa näitä kaupungin kovimpia bileitä! Osta lippusi nyt ja varaa paikkasi tapahtumasta! Kaikkien osallistujien tulee rekisteröityä tapahtumaan.

Lisätietoa: redbull.fi/unlocked.

#RedBullUnlocked

Share with friends

Date and time

Location

Kulttuuritehdas Korjaamo

Töölönkatu 51 B

00250 Helsinki

Finland

View Map

Save This Event

Event Saved