PAVA-gaala 2022 – Matkalla ylöspäin!

Actions Panel

PAVA-gaala 2022 – Matkalla ylöspäin!

PAVA-gaala 2022 – Matkalla ylöspäin!

When and where

Date and time

Location

Aittatie 3 3 Aittatie 96100 Rovaniemi Finland

Map and directions

How to get there

About this event

PAVAN JÄSEN, ILMOITTAUDU PAVA-GAALAAN!

Järjestämme vuoden parhaimman av-alan tapahtuman Rovaniemellä Y-Northin tiloissa yhteistyössä Taiken kanssa. Vuoden 2022 PAVA-gaalan teema on Matkalla ylöspäin!

MITEN PÄÄSEMME YLÖS?

Puhujavieraamme tarjoavat gaalassa konkreettisia keinoja av-alan liikauttamiseksi ylöspäin!

Tapahtuman avaa ammattineuvottelija, tietokirjailija ja juristi Lottaliina Pokkinen, joka kertoo meille parhaat vinkkinsä onnistuneeseen neuvotteluun kirjastaan Artisti maksaa – Neuvotteluopas luoville aloille. Luennollaan Lottaliina haastaa meitä muun muassa miettimään, haluammeko neuvottelutilanteissa voittaa taistelun sanelemalla valmiiksi toivotun lopputuloksen, vai kiinnostaako meitä myös osapuolten välisen luottamussuhteen parantaminen. Lottaliina vastaa myös kysymyksiin luennon aikana sekä sen jälkeen.

Kuulemme tapahtumassa myös Flatlightin terveiset Rovaniemeltä, Oulu2026-hankkeen kuulumiset sekä läänintaiteilija Janne Niskalan puheenvuoron Taiteen edistämiskeskuksen Filmiapaja-projektista.

Illan kruunaa odotettu Kyhäelmä-kisa! Ohjelmassa myös saunavuoro ja muuta pientä ohjelmaa. Toki jätämme iltaan tilaa myös vapaalle seurustelulle ja verkostoitumiselle.

Gaalan juontaa valovoimainen Pasi Pirttiaho.

ILMAINEN KULJETUS JA ILLALLINEN JÄSENILLE

Jäsenillemme järjestetään ilmainen yhteiskuljetus Oulusta. Lähtö Oulusta kello 10 ja paluumatkan Rovaniemeltä aloitamme juuri ennen puolta yötä. Tapahtumapäivän lounas ja gaalaillallinen ovat veloituksettomat jäsenillemme.

Majoitusta edulliseen jäsenhintaan Rovaniemellä tarjoaa halukkaille Hostel Café Koti. PAVAn jäsenet saavat pe-la väliselle yölle 10 % alennuksen koodilla PAVA. Tarjous on voimassa 18.9.2022 saakka.

LIPPUJA ON RAJOITETUSTI!

Pääsylippuja gaalaan on tarjolla rajallinen määrä, joten varaa sitova paikkasi viimeistään sunnuntaina 18.9.2022. Yhteiskuljetuksesta kerromme ilmoittautuneille myöhemmin.

Mitä: PAVA-gaala 2022 – Matkalla ylöspäin

Missä: Y-North, Aittatie 3, Rovaniemi

Milloin: perjantaina 30.9.2022 kello 14

Pukukoodi: Smart Casual

Ikäraja: K-18

Tapahtumaa sponsoroivat Taiteen edistämiskeskus, Flatlight sekä Fingersoft. Vuoden 2022 kyhäilijää muistaa lahjakortilla Fotonordic. Uniikin Kyhäelmä-patsaan on suunnitellut Taneli Rantakokko.

PAVA-gaala on yhdistyksemme jäsenille. Tarvittaessa voit liittyä jäseneksi täällä.

PAVA-gaala 2022 – Matkalla ylöspäin! image