Monimuotoistuva Suomi –vaalipaneeli

Actions Panel

Monimuotoistuva Suomi –vaalipaneeli

Etkö ole vielä päättänyt, ketä äänestäisit? Mitä eri puolueet oikeastaan haluavat? Tule Monihelin vaalipaneeliin ottamaan selvää!

By Moniheli ry

When and where

Date and time

Wed, Mar 29, 2023 5:00 PM - 7:00 PM EEST

Location

Helsinki Central Library Oodi, Maijansali 4 Töölönlahdenkatu 00100 Helsinki Finland

About this event

  • 2 hours
  • Mobile eTicket

Suomi monimuotoistuu kovaa vauhtia. On yleistä tietoa, että esimerkiksi Suomen väestö kasvaa pelkästään maahanmuuton voimin. Samaan aikaan maahanmuutto on Suomessa edelleen niin tuore ilmiö, että meillä on kotoutumisen kentällä vielä paljon opittavaa. Suomen suurin monikulttuurinen verkosto Moniheli järjestää Monimuotoistuva Suomi –vaalipaneelin, jossa erilaisista taustoista tulevat ehdokkaat pääsevät pohtimaan tulevaisuuden kysymyksiä työllisyydestä ilmastonmuutokseen. Paneeli järjestetään selkosuomella, ja siinä kuullaan myös Monihelin jäsenjärjestöjen kysymyksiä.

Osallistujat:

✔️Hussein al-Taee (SDP)

✔️ Ozan Yanar (Vihreät)

✔️Konsta Kouzmitchev (Kok)

✔️Zahra Abdulla (Vas)

✔️Elie el-Khouri (KD)

✔️Elina Sagne-Ollikaine (RKP)

Paneelin juontaa Melis Ari.

Osallistuminen ei edellytä ilmoittautumista. Ilmoittautumalla saat päivityksiä ja muistutuksia tapahtumasta, ja voit seurata Monihelin tulevia tapahtumia. Tervetuloa!

***

Moniheli organises a Parliamentary Elections Panel in Helsinki Centre Library Oodi on March 29. The event is held in clear Finnish.

Panelists:

✔️Hussein al-Taee (SDP)

✔️ Ozan Yanar (Vihreät)

✔️Konsta Kouzmitchev (Kok)

✔️Zahra Abdulla (Vas)

✔️Elie el-Khouri (KD)

✔️Elina Sagne-Ollikaine (RKP)

The panel discussion is moderated by Melis Ari.

You do not need to register to attend, but you may do so if you would like to receive reminders and updates about the event, or would like to follow Moniheli's upcoming events. Welcome!

About the organiser

Organised by
Moniheli ry

Moniheli is Finland's largest network of multicultural associations and an expert organisation on integration and cultural diversity issues.

Moniheli on Suomen suurin monikulttuurijärjestöjen verkosto ja kotoutumiseen ja kulttuurien moninaisuuteen líittyvien kysymysten asiantuntijajärjestö.