Monikulttuurinen itsenäisyyspäivän juhla | Multicultural Independence day

Actions Panel

Monikulttuurinen itsenäisyyspäivän juhla | Multicultural Independence day

Varaa paikkasi Tiivistämössä tai seuraa juhlaa Helsinki-kanavalla | Reserve your seat in Tiivistämö or follow the event on Helsinki-kanava

When and where

Date and time

Location

Tiivistämö & verkossa/online 1 Kaasutehtaankatu 00580 Helsinki Finland

Map and directions

How to get there

About this event

  • 2 hours
  • Mobile eTicket

Monikulttuurinen itsenäisyyspäivän juhla on tapahtuma, jossa hyväksytään, arvostetaan ja juhlitaan erilaisia näkökulmia, kulttuureja ja arvoja. MIP2022 on kaikille avoin tilaisuus juhlia Suomen itsenäisyyttä taustasta riippumatta. Tämän vuoden teemana on Rauha ja Suvaitsevaisuus, tapahtumassa esiintyy hienoja nuoria kykyjä sekä monia mielenkiintoisia pääpuhujia.

Kuten edellisenä vuonna, myös tänä vuonna voit seurata juhlaa kotisohvaltasi Helsinki-kanavalla.

Tapahtumaa voi seurata kaikille avoimella Helsinki-kanavalla. Juhlan seuraamiseen verkossa ei edellytä ilmoittautumista, mutta voit sen tehdä, jos haluat saada ohjelmapäivityksiä ja ilmoituksia. Osallistuminen paikan päällä edellyttää ilmoittautumista etukäteen. Klikkaa Reserve a spot ja valitse sopiva lippu. Tervetuloa!

****

Multicultural Independence Day celebration is an event where diverse perspectives, cultures and values are accepted, appreciated, and celebrated. MIP2022 is an opportunity open to everyone to celebrate Finland's independence, regardless of background. This year’s theme is Peace and Tolerance, we will have great young talents performing in the event as well as many interesting keynote speakers.

Just like the previous year, this year’s celebration can also be watched from the comfort of your home via Helsinki-kanava.

The broadcast on Helsinki-kanava is open to anyone, and you do not need to register to follow it online. You can register for it to receive updates about the programme and notifications. To take part on location, you must register. Click on Reserve a spot and select the right ticket. Welcome!