Free

Miten selättää yrityksesi SCIP velvoitteet

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Online Event

Event description
Johtava kemikaalilainsäädännön asiantuntijamme Pia Talja käy webinaarissa tiivistetysti läpi miten selättää yrityksesi SCIP velvoitteet!

About this Event

Johtava kemikaalilainsäädännön asiantuntijamme Pia Talja käy webinaarissa tiivistetysti läpi esineiden valmistajia ja EU-maahantuojia koskevia velvoitteita liittyen erityistä huolta aiheuttaviin (SVHC) aineisiin ja uuteen SCIP-tietokantaan.

Tiesitkö, että EU:n kemikaalilainsäädäntö sekä jätepuitedirektiivin SCIP-velvoitteet koskettavat esineiden valmistajia, EU-maahantuojia ja/tai toimittajia? Keskeisin velvoite on selvilläolo esineiden sisältämistä erityistä huolta aiheuttavista (SVHC) aineista sekä tiedottaminen toimitusketjussa. Nyt yritysten velvollisuudet lisääntyvät, sillä niiden on toimitettava tietoa myös uuteen SCIP-tietokantaan.  Asiantuntijamme Pia Talja vastaa webinaarissa seuraaviin kysymyksiin:

  1. Kenen pitää tehdä SCIP-ilmoitus?
  2. Miten SVHC-aineen pitoisuus lasketaan esineestä?
  3. Mitä tietoja vaaditaan?
  4. Miten tiedot toimitetaan?
  5. Mitkä ovat esineiden valmistajien ja EU-maahantuojien keskeisimmät REACH-velvoitteet?

Tilaisuuden aikana on mahdollista esittää kysymyksiä chatissa asiantuntijoillemme. Webinaari on suunnattu kaikille EU-alueella toimiville esineiden valmistajille, EU-maahantuojille ja/tai toimittajille.

Maksuton suomenkielinen webinaari järjestetään maanantaina 30.11 klo 9.30–10.

Saat osallistumislinkin ilmoittautumisen yhteydessä!

Tervetuloa mukaan!

Share with friends

Date and Time

Location

Online Event

Save This Event

Event Saved