Free

Mitä kuuluu? Podcast osana yrityksen markkinointia - Etätapahtuma

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Online Event

Event description
Kuunteleminen kiinnostaa ja podcastit kasvattavat suosiotaan. Millaisia mahdollisuuksia podcast tarjoaa yrityksille osana markkinointia?

About this Event

Kaipaamme hyviä sisältöjä enemmän kuin koskaan, mutta aikaa kuluttaa niitä on entistä vähemmän. Äänisisällöt istuvat hyvin hektiseen elämäntyyliin: podcasteja voi kuunnella pyöräillessä, autoillessa, siivotessa ja jumpatessa.

Podcastit ja niiden kuuntelu yleistyvät Suomessakin kovaa vauhtia. Millaisiin markkinoinnin ja liiketoiminnan haasteisiin podcast voi tarjota ratkaisun?

Tervetuloa Vapan etätapahtumaan, jossa avaamme podcastin mahdollisuuksia markkinoinnissa! Vapan Client Director Jasmiina Parta ja Creative Sara Kannasvuo kertovat miksi podcast trendaa nyt, millaisia mahdollisuuksia podcast tarjoaa yritykselle osana markkinointia ja mitä tulee ottaa huomioon kohderyhmien osalta. Tekijän näkökulman keskusteluun tuo suositun Aamukahvilla-podcastin Henriikka Reinman.

Tapahtuma kestää noin 45 minuuttia, jonka jälkeen osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä.

Tapahtuma pidetään etänä. Pääset osallistumaan mukaan sähköpostiisi perjantaiaamuna 30.10. klo 8 saapuvan linkin kautta.

Date and Time

Location

Online Event

Save This Event

Event Saved