Miksi markkinointi ja brändäys on tärkeää kirjailijoille

Actions Panel

Miksi markkinointi ja brändäys on tärkeää kirjailijoille

Business Authors Club Finlandin kesätilaisuus lähestyy! Puhujina Mikko Leisti, Marco Mäkinen ja Kirsi Elina Kallio.

By Business Author Club Finland

When and where

Date and time

Wed, Jun 14, 2023 2:00 PM - 3:00 PM EEST

Location

Sofia Helsinki Unioninkatu 27 00170 Helsinki Finland

About this event

  • 1 hour
  • Mobile eTicket

Business Authors Club Finlandin kesätilaisuus lähestyy!

Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi niin klubin jäsenet kuin toiminnasta kiinnostuneet tietokirjailijat, kustantajat ja yritysvaikuttajat – tule mukaan kuulemaan inspiroivia ajatuksia sekä nauttimaan keskusteluista hyvässä seurassa.

Aloituspuheenvuoron pitää yrittäjä, Sofia Helsingin toimitusjohtaja Mikko Leisti. Hän kertoo Sofia Helsingin konseptista, joka tarjoaa palveluja yrittäjille, yritysjohtajille ja yrityksille.

Mikon jälkeen vuoron saavat tietokirjailija Kirsi Elina Kallio ja TBWA\Helsingin Marco Mäkinen. Kirsi kertoo kokemuksistaan esikoiskirjailijana sekä siitä, miten bisneskirjoittaminen eroaa tutkimustekstien kirjoittamisesta ja miksi se on kirjailijan kannalta erilainen prosessi. Marcolta kuulemme, miksi markkinointi ja brändäys on tärkeää myös tietokirjailijalle ja kuinka siinä onnistutaan.

Kirsi on johdon ja hallitusten business coach, Kasvun Katalyytti Oy:n yrittäjä ja Humap Consultation Oy:n ekosysteemipartneri. Hän on kirjoittanut laajaa kiinnostusta herättäneen tietokirjan Moderni johtaja – työsuhteiden johtamisesta toiminnan johtamiseen.

Marco kasvattaa työkseen brändien arvoa ja parantaa markkinoinnin tehokkuutta, mutta vapaa-aika kuluu tiiviisti bisneskirjojen parissa. Hän lukee vuodessa 300 kirjaa ja listaa vuoden lopuksi oman top 10 -listansa. Marco on kirjoittanut kirjat Nokia Saga ja Mitä tapahtuu huomenna, kun startup ja korporaatio kohtaavat, sekä yhdessä Anja ja Tuomas Kahrin kanssa Brändi kulmahuoneeseen ja Ossi Ahdon ja Tuomas Kahrin kanssa kirjat Bulkista brändiksi ja Kasva tai kuihdu – opas kestävään liiketoimintaan. Lisäksi hän on ollut taustavoimana kymmenille kotimaassa julkaistuille bisneskirjoille.

Aika ja paikka: keskiviikko 14.6.2023 klo 14 Sofia Helsinki (Sofiankatu 4C, Helsinki, Unioninkadun puoleinen lounastila)

Tila on klubimme käytössä klo 15 saakka. Tämän jälkeen tila vapautuu yhteiskäyttöön.

Ohjelma:

Klo 13.30–14.00: Saapuminen paikalle, mahdollisuus ostaa ravintolasta ruokia ja juomia

Klo 14.00–14.05 Tilaisuuden avaus,

Jukka Aminoff, Martti Vaalahti

Klo 14.05–14.15: Tervetuloa Sofiaan, toimitusjohtaja Mikko Leisti

Klo 14.15–15.00: Kokemukseni esikoiskirjailijana ja miksi brändäys ja markkinointi on tärkeää myös tietokirjailijoille, Kirsi Elina Kallio, Marco Mäkinen

Tilaisuus on maksuton.

About the organiser