Mafia murhamysteeri

Actions Panel

Ticket sales end soon

Mafia murhamysteeri

Murhamysteeri on pääjuonellisesti käsikirjoitettu ohjelmapalvelu, jossa yksi osallistuja murhataan ja yksi on murhaaja.

By Murhamysteerit

When and where

Date and time

Saturday, June 10 · 4 - 7:30pm EEST

Location

Koosanmaantie 565 565 Koosanmaantie 31810 Koosanmaa Finland

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.
Eventbrite's fee is nonrefundable.

About this event

  • 3 hours 30 minutes
  • Mobile eTicket

Tapahtumat sijoittuvat 1920-luvulle Chicagoon. On Vito’s bets and bookingsvedonlyöntitoimiston haarakonttorin avajaiset ja kaikki mafiaperheiden silmäätekevät on kutsuttu mukaan juhlistamaantilaisuutta. Illan alussa joku pääsee hengestään ja on aika selvittää kuka on murhaaja ja mikä on motiivi. Kannattaa myös urkkiessa pitää omasta selustastaan huoli, ettei käy ohraisesti…

Mikä?

Murhamysteeri on pääjuonellisesti käsikirjoitettu ohjelmapalvelu, jossa on suositeltavaa juonitella, murhata, valehdella, kiristää ja kieroilla, puukottaa selkään, väärentää, hoitaa bisneksiä, juoruilla, hankkia liittolaisia ja hölmöillä. Etukäteen saamanne roolihahmot heräävät murhamysteerin ajaksi henkiin. Pelirahaa voi käyttää moneen tarkoitukseen.

Miksi?

Murhamysteeristä riittää puhumista pitkäksi aikaa. Mysteeri on hyvä keino tutustua tuntemattomiin ihmisiin tai jo tuntemiisi ja löytää heistä ihan uusia puolia. Keksitkö murhaajan? Kärsiikö bisneksesi uhreista, vai täytyisikö ehkä jostain muustakin hankkiutua eroon? Kenestä voit hyötyä ja kuka on sinulle vaaraksi? Kenellä onkaan salasuhde ja onko mikään lopulta sitä miltä näyttää? Keskustele ja selvitä!

About the organizer

Organized by
Murhamysteerit

Ticket sales end soon