Mafia murhamysteeri businesslisenssin esittely yrityksille

Actions Panel

Mafia murhamysteeri businesslisenssin esittely yrityksille

Onko sinulla ravintola tai muu tila, johon tarvitset ohjelmaa yritysryhmille ruokailun yhteyteen? Tule testaamaan murhamysteeri!

By Murhamysteerit

When and where

Date and time

Wed, Aug 23, 2023 12:00 PM - 3:30 PM EEST

Location

Koosanmaantie 565 565 Koosanmaantie 31810 Koosanmaa Finland

About this event

  • 3 hours 30 minutes
  • Mobile eTicket

Murhamysteeri tai murhamysteeri-illallinen on pääjuonellisesti käsikirjoitettu ohjelmapalvelu, jossa on suositeltavaa juonitella, murhata, valehdella, kiristää ja kieroilla, puukottaa selkään, väärentää, hoitaa bisneksiä, juoruilla, hankkia liittolaisia ja hölmöillä. Etukäteen saamanne roolihahmot heräävät murhamysteerin ajaksi henkiin.

Ryhmäkoosta riippuen n. 3 h kestävä Murhamysteeri voidaan toteuttaa kätevästi buffet-pöydän yhteydessä. Murhamysteeri sopii osaksi virkistyspäivää, kick off:a, tykypäivää, kokouspäivää, pikkujouluja, asiakastilaisuutta, polttareita, synttäreitä tai englanninkielellä toteutettuna vaikka kielikylvyksi.

Murhamysteeristä riittää puhumista pitkäksi aikaa. Mysteeri on hyvä keino tutustua tuntemattomiin ihmisiin tai jo tuntemiisi ja löytää heistä ihan uusia puolia. Keksitkö murhaajan? Kärsiikö bisneksesi uhreista, vai täytyisikö ehkä jostain muustakin hankkiutua eroon? Kenestä voit hyötyä ja kuka on sinulle vaaraksi? Kenellä onkaan salasuhde ja onko mikään lopulta sitä miltä näyttää? Keskustele ja selvitä! Tutustu työkaveriisi aivan uudella tavalla.

Ostamalla businesslisenssin saat oikeuden toteuttaa murhamysteeriä omissa tiloissasi vuoden ajan ja voit pitää kaikki rahat itselläsi. Saat digitaaliset pelimateriaalit vuodeksi käyttöösi. Lue lisää täältä: https://murhamysteerit.fi/lisenssi/

Frequently asked questions

Kuinka murhamysteeri toimii?
Kuinka businesslisenssi toimii

About the organiser

Organised by
Murhamysteerit