MA 20.2. KEVIN.MURPHY STYLING ONLINE TUOTEKOULUTUS KLO 10.30-11.30

Actions Panel

MA 20.2. KEVIN.MURPHY STYLING ONLINE TUOTEKOULUTUS KLO 10.30-11.30

MA 20.2. KEVIN.MURPHY STYLING ONLINE TUOTEKOULUTUS KLO 10.30-11.30

When and where

Date and time

Location

Online

About this event

  • 1 hour
  • Mobile eTicket

Miten käyttää KEVIN.MURPHY-muotoilutuotteita saavuttaaksesi kauneimmat ja kestävimmät lopputulokset? Miten valitset muotoilutuotteet erilaisille hiustyypeille ja lookeille? Miten hyödynnät KEVIN.MURPHY-tuotteiden upeita ominaisuuksia ja käyttötapoja parhaiten?

Muotoilu- ja viimeistelytuotteisiin keskittyvän kurssin käytyäsi tiedät miten valitset tuotteet, miten työstät ne hiuksiin ja miten kerrot niistä inspiroivasti sekä helposti myös asiakkaallesi. Saat varmuutta tuotteiden monipuoliseen käyttöön ja nostetta jälleenmyyntiisi.

KURSSITYYPPI: Teoria online, 1h

KENELLE: Kun KEVIN.MURPHY-tuotesarja on sinulle uusi tai kaipaat vahvistusta muotoilu- ja viimeistelytuotteiden monipuoliseen käyttöön sekä jälleenmyyntiin

AIKA: MA 20.2. klo 10.30-11.30

HINTA: Veloitukseton. Tapaamiseen osallistuminen on veloituksetonta ja se käydään ClickMeeting-palvelun välityksellä. Saat linkin tapahtumaan lähempänä ajankohtaa.

HUOM. Varaathan vain yhden paikan koulutukseen, mikäli kampaamostanne useampi henkilö aikoo osallistua kurssille samalta laitteelta. Näin pystymme takaamaan paikat koulutukseen mahdollisimman monelle.