Lööppijulkkis murhamysteeri

Actions Panel

Lööppijulkkis murhamysteeri

Murhamysteeri on pääjuonellisesti käsikirjoitettu ohjelmapalvelu, jossa yksi osallistuja murhataan ja yksi on murhaaja.

By Murhamysteerit

When and where

Date and time

Sat, Jul 29, 2023 4:00 PM - 7:30 PM EEST

Location

Koosanmaantie 565 565 Koosanmaantie 31810 Koosanmaa Finland

Refund Policy

Contact the organiser to request a refund.
Eventbrite's fee is nonrefundable.

About this event

  • 3 hours 30 minutes
  • Mobile eTicket

On Reiska-lehden kevätkauden juhlakemut ja kaikki tärkeät julkkikset on tietenkin kutsuttu mukaan. Tilaisuudessa on kähinää ja kuhinaa, sekä suurta draamaa, sillä jaossa on myös tavoiteltu palkintopysti Vuoden Julkkikselle. Kaikki haluavat nimensä lööppeihin tavalla tai toisella ja siinä onkin tekemistä, koska osalla illan vieraista ei ole CV:ssään muuta kuin silikonit… Tämä on roisin murhamysteeri tähän mennessä eikä sovi tosikoille tai muutenkaan huumorintajuttomille ihmisille.

Mikä?

Murhamysteeri on pääjuonellisesti käsikirjoitettu ohjelmapalvelu, jossa on suositeltavaa juonitella, murhata, valehdella, kiristää ja kieroilla, puukottaa selkään, väärentää, hoitaa bisneksiä, juoruilla, hankkia liittolaisia ja hölmöillä. Etukäteen saamanne roolihahmot heräävät murhamysteerin ajaksi henkiin. Pelirahaa voi käyttää moneen tarkoitukseen.

Miksi?

Murhamysteeristä riittää puhumista pitkäksi aikaa. Mysteeri on hyvä keino tutustua tuntemattomiin ihmisiin tai jo tuntemiisi ja löytää heistä ihan uusia puolia. Keksitkö murhaajan? Kärsiikö bisneksesi uhreista, vai täytyisikö ehkä jostain muustakin hankkiutua eroon? Kenestä voit hyötyä ja kuka on sinulle vaaraksi? Kenellä onkaan salasuhde ja onko mikään lopulta sitä miltä näyttää? Keskustele ja selvitä!

About the organiser

Organised by
Murhamysteerit