Free

LIVE jooga & aamupala Kalliossa

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event
Location

Location

VillageWorks Kallion Valas

Hämeentie 31

VillageWorks, 9th Floor

00500 Helsinki

Finland

View Map

Event description
VillageWorksin joogat nyt Kalliossa! Rentoudu joogassa ja jää nauttimaan aamupalasta joogan jälkeen. VillageWorksin jäsenille maksuton.

About this event

Ota mukaan oma joogamatto ja tule mukaan rentoutumaan Letician ohjaukseen. Rauhallinen 45-minuutin aamujooga sisältää perusliikkeitä, jotka sopivat niin ensikertalaisille kuin pitkään harrastaneillekin.

Joogan jälkeen voit nauttia VillageWorksin tarjoamasta aamupalatarjoilusta ja halutessasi jäädä myös työskentelemään upeisiin co-working -tiloihimme.

Koronarajoituksista johtuen olemme rajoittaneet joogapaikat 12:sta henkeen. Peruutathan ilmoittautumisesi jos et tunne oloasi täysin terveeksi. Kerrothan myös Leticialle mahdollisista rajoitteista tai vammoista, jotka pitää ottaa huomioon joogan aikana.


		LIVE jooga & aamupala Kalliossa image

Leticia Curiel on kokenut joogaohjaaja ja hänellä on monipuolinen ja kansainvälinen tausta joogan parissa. Leticia ohjaa joogamme lokakuun ajan ja odotammekin innolla, että pääsemme nauttimaan hänen ammattitaitoisesta tekemisestään.

Huomioithan, että Letician tunnit pidetään englanniksi.

Share with friends

Date and time

Location

VillageWorks Kallion Valas

Hämeentie 31

VillageWorks, 9th Floor

00500 Helsinki

Finland

View Map

{ _('Organizer Image')}

Organizer VillageWorks

Organizer of LIVE jooga & aamupala Kalliossa

VillageWorks is a workplace and community to more than 500 companies and entrepreneurs in Helsinki. There are two coworking spaces to choose from, 8 office locations and over 22 meeting rooms right at the center of the city. Setting a new benchmark in the coworking world, VillageWorks attracts a crowd of interesting souls from professional locals to global wandering nomads to its doors.

Save This Event

Event Saved