Liiketoimintasuunnitelma ja laskelmat -koulutus (online)

Actions Panel

Ticket sales end soon

Liiketoimintasuunnitelma ja laskelmat -koulutus (online)

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Tule mukaan Business Helsingin Liiketoimintasuunnitelma ja laskelmat -koulutukseen!

By Business Helsinki

When and where

Date and time

Monday, May 29 · 3 - 4:30am PDT

Location

Online

About this event

 • 1 hour 30 minutes
 • Mobile eTicket

Tämä koulutus pidetään etänä Teamsilla. Ja tietenkin maksutta!

Oletko yritystä perustamassa? Aiotko hakea starttirahaa? Tai tarvitsetko pankkilainaa suurempiin alkuhankintoihin? Pitäisi siis kirjoittaa hyvä liiketoimintasuunnitelma (LTS) mutta sen tekeminen jotenkin takkuaa…?

Hyvin tehty liiketoimintasuunnitelma on aina konkreettinen yritystoiminnan toteuttamissuunnitelma. Ennen kaikkea LTS on yrittäjää itseään varten!

Sitä tehdessäsi ymmärrät paremmin yrityksesi:

 • myytävät tuotteet ja tuotteistuksen
 • potentiaalisimmat asiakasryhmät
 • markkinointisuunnitelman
 • myyntisuunnitelman
 • rahoituslaskelman
 • kannattavuuslaskelman
 • myyntilaskelman

Suosittelemme että osallistut aina ensin Yritysinfoon yritystä aloittaville, missä käydään yrittämiseen, yrityksen perustamiseen ja starttirahaan liittyviä asioita. Seuraava yritysinfo suomeksi pidetään 10.5.2023 https://www.eventbrite.com/e/619830558887

Tässä koulutuksessa keskitymme vain liiketoimintasuunnitelmaan ja laskelmiin. Koulutus ei ole työpaja eli sen aikana ei ole tarkoitus kirjoittaa omaa liiketoimintasuunnitelmaa tai täyttää laskelmia. Kannattaa tehdä myös omia muistiinpanoja, niin pääset sitten tositoimiin kirjoittamaan oman yrityksesi toteuttamis-suunnitelman kaikessa rauhassa ja muuttamaan kirjallinen suunnitelma myös numeromuotoon laskelmiin.

Koulutusta ei tallenneta Teamsissa, mutta esitysmateriaali jaetaan jälkikäteen osallistuneille sähköpostilla.

Kotisivuiltamme saat LTS-dokumenttipohjan + hyvät ohjeet sekä voit ladata kannattavuus- ja myyntikannattavuuslaskelmat käyttöösi. https://www.hel.fi/fi/yritykset-ja-tyo/liiketoimintasuunnitelma

Rajoitettu määrä paikkoja, joten varmista paikkasi ilmoittautumalla pian!

Tervetuloa LTS-koulutukseen online!

P.S. Tämä on viimeinen LTS-koulutus tällä kevätkaudella ennen kesätaukoa!

Teamsin käytöstä:

Tarvitset koulutukseen osallistuaksesi tietokoneen nettiyhteyksillä ja mielellään chrome-selaimen. Teams-kutsu lähetetään edellisenä päivänä samaan sähköpostiosoitteeseen jolla ilmoittauduit.

Kirjaudu sisään omalla nimelläsi tai niin että siitä sinut jotenkin tunnistaa, että voimme lähettää koulutuksen materiaalit jälkikäteen sähköpostilla.

 • Valitse "Liity kokoukseen napsauttamalla tästä" ja liity verkossa mielellään n. 5-10 min ennen alkua. (Teams-ohjelmaa ei siis tarvitse ladata koneellesi ellei sinulla jo ole sitä ennestään.)
 • Pidä kamera mielellään pois päältä ja myös mikki mykistettynä että nettiyhteydet toimivat kunnolla.
 • Kysymyksesi voit kirjoittaa chat-keskusteluun. Tai voit nostaa käden Teams-paneelissa ja avata mikin kun saat vuoro kysyä.

Koulutuksessa käsitellään asiat yleisellä tasolla. Kysymykset, jotka liittyvät vain omaan liiketoimintasuunnitelmaasi tai tilanteesi, kannattaa esittää tarkemmin yritysneuvojallesi henkilökohtaisessa ja luottamuksellisessa neuvontatapaamisessa.

**************************

Business Helsinki käyttää Eventbrite-palvelua tapahtumailmoittautumisiin. Ilmoittautuessasi tapahtumiimme sinulta kerätään nimi ja sähköpostiosoite. Voit tilata uutiskirjeemme samalla.

Käytämme tietoja osallistujamäärien seuraamiseen, ja että voimme lähettää sinulle tarvittavia tietoja tapahtumiin osallistumista varten, kuten osallistumislinkit ja mahdolliset muutokset. Keräämme tapahtumista myös palautetta. Emme välitä Eventbritesta keräämiämme tietoja eteenpäin.

Business Helsinki säilyttää tapahtumien tietoja palvelussa 12 kk. Halutessasi voit luoda oman profiilin palveluun, jonka avulla voit hallinnoida itse ilmoittautumisiasi (ml. tietojesi poistot). Business Helsingin tapahtumiin ilmoittautuminen ei kuitenkaan edellytä profiilin luomista.

**************************

About the organizer

Organized by
Business Helsinki

Business Helsinki continues the services previously found under the NewCo Helsinki name. Visit our website and social media channels for more info:

Website: www.newcohelsinki.fi 

Facebookhttps://www.facebook.com/businesshelsinki/

Twitter@helsinkibiz

LinkedInBusiness Helsinki

 

 

 

 

Ticket sales end soon