Kirjasto yhteisen päätöksenteon edistäjänä -webinaari

Actions Panel

Ticket sales end soon

Kirjasto yhteisen päätöksenteon edistäjänä -webinaari

Webinaarissa kerrotaan ja annetaan vinkkejä, millainen täydentävä demokratian muoto on kumppanuuspöytä ja miten hyödyntää sitä kirjastossa.

By Osana yhteistä ratkaisua oy

When and where

Date and time

Tue, Jun 6, 2023 11:00 PM - 11:45 PM PDT

Location

Online

About this event

  • 45 minutes
  • Mobile eTicket

Vuorovaikutusta syventämällä ja merkityksellisen keskustelun paikkoja tarjoamalla kirjastosta voi tulla asiakkailleen ja samalla koko yhteiskunnalle merkittävämpi paikka. 

Moni kirjastonjohtaja tai tiiminvetäjä haluaa myös ottaa henkilöstön vahvemmin mukaan kehittämiseen. Fasilitoinnin keinoja voidaan käyttää missä tahansa tilanteessa, jossa halutaan saada kaikkien näkökulmat esille ja varmistaa, että kaikki voivat sitoutua yhteiseen päätökseen.

Kirjasto yhteisen päätöksenteon edistäjänä -webinaarissa kerromme, millainen täydentävä demokratian muoto on kumppanuuspöytä ja miten hyödyntää sitä kirjastossa.

Lisäksi saat 5 vinkkiä, joiden avulla toteuttaa kumppanuuspöytä tai muun osallistumisprosessin kirjastossasi:

- kuinka tavoitat erilaisia osallistujia

- miten viestit osallistujille mihin he voivat vaikuttaa ja mihin ei

- kysytkö mielipiteitä vai teettekö yhdessä päätöksen

- miten saat kaikki mukaan keskusteluun

- miten varmistetaan nopeasti, että yhteinen päätös on kaikkien hyväksymä

Asiantuntijoina ovat Osanan Lari Karreinen ja Tanja Korvenmaa. Webinaarin jälkeen voi jäädä vielä juttelemaan 15 minuutiksi vetäjien kanssa.

Webinaari on maksuton ja ilmoittautumalla saat webinaaritallenteen sähköpostiisi.

Huom! Tarjoamme jokaiselle ilmoittautuneelle kirjastolle ilmaisen 45 minuutin sparrauksen asukkaiden tai henkilöstön osallisuustyöhön.

Me Osanassa olemme kirjastojen asialla

Olemme auttaneet kirjastoja tiimien käynnistämistä, tukeneet omatoimikirjastojen kehittämistä, tehneet strategia- ja vuorovaikutusprosesseja sekä kouluttaneet osallisuudesta, fasilitoinnista sekä valmentavasta johtamisesta. Kehitämme ja koulutamme asukas- ja sidosryhmävuorovaikutusta julkisella sektorilla sekä järjestö- ja kansalaistoimintaa.  Teemme töitä sen eteen, että jokainen voi kokea olevansa osana työ- ja harrastusyhteisöjä sekä yhteiskunnallista päätöksentekoa. 

About the organiser

Ticket sales end soon