Katuvalokuvauskierros Taru Latva-Pukkilan johdolla 10.8.

Katuvalokuvauskierros Taru Latva-Pukkilan johdolla 10.8.

Actions and Detail Panel

On Sale Jul 27 at 12:00 AM

Date and time

Location

Mikonkatu 1

1 Mikonkatu

00100 Helsinki

Finland

View map

Näe Helsinki uusin silmin katuvalokuvaaja Taru Latva-Pukkilan johdolla.

About this event

Katuvalokuvauskierros

Katuvalokuvaus – mitä se on? Mikä hyvässä katuvalokuvassa on tärkeää? Katuvalokuvaus liittyy erottamattomasti valokuvauksen historiaan ja se on voimissaan tänäkin päivänä. Katuvalokuvauskierros opastaa katukuvauksen saloihin katukuvaaja Taru Latva-Pukkilan johdolla. Kierroksella kuljetaan Taru Latva-Pukkilan johdattamana Helsingin keskustassa, kuullaan hänen kuvausprosessistaan, lempipaikoistaan ja reiteistään ja saadaan vinkkejä aiheisiin, kuvakulmiin ja rinnastuksiin. Kierroksen kuluessa kuvataan omalla laitteella (kamera tai puhelin), opitaan uusia katsomisen tapoja tutuksikin käyneissä maisemissa ja inspiroidutaan ympäristöstä.

"Miten oppia näkemään se, että arki on kaunista, arjessa kulkevat ihmiset ovat upeita ja kaikilla meillä on tarina kerrottavana. Kerromme sen itse tai annamme jonkun muun kertoa sen. Sattumalla on aina sormensa pelissä ja sen huomaa varmasti, kun tutustut katukuvaukseen ja annat sen viedä mukanaan. Lähde liikkeelle Tarun ja museon tiimin kanssa ja pääset tutustumaan Tarulle tärkeisiin paikkoihin ja kuulet mikä tekee ne erityisen tärkeiksi hänelle kuvaajana. "

Taru Latva-Pukkila Instagramissa

Kierros kestää yhteensä n. 2 h. Mukaan tarvitset oman laitteen (kamera tai puhelin) ja säänmukaiset vaatteet. Kierros on suomenkielinen.

Kierros maksaa museolipun verran: 12/6/0 € (Museokortti). Mukaan otetaan 12 hlö ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen aukeaa 2 viikkoa ennen tapahtumaa, ja sulkeutuu kun tapahtuma on varattu täyteen.

HUOM! Maksu tapahtuu museon infopisteellä, joten tulethan ajoissa paikalle.

Mukaan päässeille lähetämme vahvistuksen ja lisätiedot kierroksesta sähköpostitse. (Huom! Tarkistathan roskapostilaatikon!)

Noudatamme kaikissa tilaisuuksissamme turvallisemman tilan periaatteita.

Kuvat: Taru Latva-Pukkila

Share with friends

Save This Event

Event Saved