Free

Finland Fintech Forum 2019

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Valkoinen sali

16-18 Aleksanterinkatu

00170 Helsinki

Finland

View Map

Event description
Fintech Finland ry järjestää yhteistyössä Helsinki Business Hubin ja Business Finlandin kanssa Finland Fintech Forumin 21.10.2019.

About this Event

Tapahtuma tarjoaa tuoreinta ja kattavinta tietoa Suomen fintech-toimialasta sekä fintech-yritysten roolista kansallisen kilpailukyvyn kasvattajina ja yhteiskunnallisina toimijoina.

Tapahtumassa julkistetaan Fintech Finlandin ja Helsinki Business Hubin Deloittelta tilaama Suomen fintech-toimialaa kartoittava selvitys. Selvitys antaa vastauksia mm. siihen, miten fintech-toimiala saataisiin valjastettua kansallisen kilpailukyvyn veturiksi.

Lisäksi päivän aikana syvennytään siihen, miten finanssi-innovaatiot voivat auttaa velkaantumisen ehkäisemisessä, ja millainen rooli fintech-yrityksillä voi olla maksamisen turvallisuuden ylläpitämisessä.

Fintech on kansainvälinen, vakiintunut lyhenne sanoista financial technology. Sillä tarkoitetaan teknologian innovatiivista käyttöä pankki-, vakuutus-, rahoitus-, sijoitus- tai maksupalvelujen tuottamisessa. Termillä viitataan myös kasvuyrityksiin, jotka kehittävät uutta finanssiteknologiaa tai uusia finanssiteknologiaa hyödyntäviä palveluja.

Tarkempi agenda julkaistaan pian.

Tervetuloa mukaan!

http://fintechfinland.fi/

https://www.helsinkibusinesshub.fi/

https://www.businessfinland.fi/

Date and Time

Location

Valkoinen sali

16-18 Aleksanterinkatu

00170 Helsinki

Finland

View Map

Save This Event

Event Saved