Fasilitointiyrittäjyys-paneeli

Actions Panel

Fasilitointiyrittäjyys-paneeli

Fasilitointiyrittäjyys-paneelissa pääset kuulemaan fasilitointialan yrittäjien kokemuksista ja ajatuksia työstä

By Suomen Fasilitaattorit ry. (FAFA)

When and where

Date and time

Tue, Aug 22, 2023 7:30 AM - 8:30 AM PDT

Location

Online

Refund Policy

Contact the organiser to request a refund.
Eventbrite's fee is nonrefundable.

About this event

  • 1 hour
  • Mobile eTicket

Oletko koskaan miettinyt, millaista olisi toimia fasilitaattoriyrittäjänä? Nyt sinulla on tilaisuus saada vastauksia kysymyksiisi! FAFAn jäsenistön toivoma tilaisuus järjestetään etänä, ja paneelissa mukana ovat alan kokeneet ammattilaiset Johanna Riippi Kompassiasta , Johanna Kiesiläinen-Riihelä Weekday Gardenerista sekä Emilia Osmala Osana yhteistä ratkaisua Oy:stä sekä yksin- ja mikroyrittäjien Liisa Hanen . Juontajana toimii FAFA:n hallituksen Mari Simola

Paneelissa käsitellään kiinnostavia teemoja, kuten mikä sai panelistit lähtemään yrittäjiksi, millainen on heidän tyypillinen viikkonsa, millaisia haasteita he ovat kohdanneet ja miten he ovat onnistuneet yrittämisessään. Tapahtuman aikana sinulla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä panelisteille.

Tämä tilaisuus on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kurkistamaan fasilitaattoriyrittäjän arkeen ja saada vinkkejä oman uran kehittämiseen. Tule mukaan ja liity inspiroivaan keskusteluun!

P.s. Tämä kuvaus on muokattu innostavampaan muotoon ChatGPT-tekoälypalvelulla. Laitoimme tekoälylle asiallisen, hyvin suunnitellun tapahtumakuvauksen ja pyysimme sitä tekemään siitä innostavamman. 30 sekunnissa meillä oli innostava tapahtumakuvaus. Näin yrittäjillä on enemmän aikaa auttaa asiakkaitaan, kun tietynlainen mekaaninen työ on ulkoistettu tekoälylle. :)

About the organiser

SUOMEN FASILITAATTORIT RY, lempinimeltään "Fafa" on fasilitoinnista kiinnostuneiden ja alan ammattilaisten yhdistys, jossa ylläpidetään fasilitointitaitoja, opitaan uutta ja ihmetellään, verkostoidutaan sekä annetaan ja saadaan vertaistukea. Yhdistykseen voi kuulua ja tapahtumiin tulla mukaan kuka tahansa, joka on kiinnostunut fasilitoinnista ja organisaatioiden kehittämisestä.

Tervetuloa mukaan tapahtumiin ja jäseneksi! Jäsenenä pääset koko vuoden tapahtumiin yhdellä jäsenmaksulla.