Fasilitoinnin perusteet -verkkotilaisuus

Actions Panel

Fasilitoinnin perusteet -verkkotilaisuus

Haluaisitko oppia vetämään kokouksia ja työpajoja paremmin? Tässä tilaisuudessa opit fasilitoinnin perusteet ja fasilitointitekniikoita.

When and where

Date and time

Location

Online

Refund Policy

Refunds up to 1 day before event
Eventbrite's fee is nonrefundable.

About this event

  • 2 hours
  • Mobile eTicket

Tässä parin tunnin tiiviissä online-tilaisuudessa opit fasilitoinnin perusteet ja pääset harjoittelemaan muutamien tekniikoiden ja työkalujen käyttöä. Mukaasi saat esimerkiksi fasilitoijan tarkistuslistan niin live- kuin online-tapaamisiinkin.

Koulutus on suunnattu henkilöille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta fasilitoinnista. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille etukäteen.

Kouluttajana toimii Johanna Riippi Kompassiasta. Hän fasilitoi työkseen työpajoja ja kouluttaa miten suunnittella sekä toteuttaa innostavia ja vaikuttavia tilaisuuksia. Lisäksi Johanna toimii Suomen Fasilitaattorit ry:n hallituksessa.

Linkin tilaisuuteen saat viimeistään edellisenä päivänä.

Aiheita:

-mitä fasilitointi on?

-mitkä ovat hyvän (etä-/hybridi)tilaisuuden perusta?

-miten saada kaikkien ääni kuuluville?

Teemme myös käytännön harjoituksia yksilötyönä sekä pienryhmissä.

HINTA

Tapahtuma on ilmainen Fafan jäsenille. Voit liittyä Suomen Fasilitaattorit ry:n jäseneksi täältä: https://holvi.com/shop/fafakauppa

Ei-jäsenet voivat osallistua maksamalla tapahtumamaksun 30 euroa ilmoittautumisen yhteydessä.

NO-SHOW

Jos olet ilmoittautunut, mutta et pääse tulemaan, peruuta ilmoittautumisesi Eventbritesta viimeistään 24 h ennen koulutuksen alkua, jotta tilallesi pääsee joku muu, mielellään aiemmin. Peruuttamatta jääneistä ilmoittautumisista joudumme veloitamme no-show -maksun 30 euroa.

PERUUTTAMISOHJE

Kirjaudu omalla tunnuksellasi Eventbriteen: https://www.eventbrite.com. Oikealla ylhäällä oman etunimesi kohdalta avautuu klikkaamalla valikko, valitse sieltä Tickets. Valitse oikea tapahtuma, klikkaa se auki ja valitse Cancel Order. Varmista peruutus. Näin toimimalla paikkasi menee automaattisesti seuraavana jonossa olevalle. Peruutuksia ei oteta vastaan sähköpostitse, vain Eventbriten kautta. Kiitos!