Encounter

Encounter

Actions and Detail Panel

Sales Ended

Date and time

Location

Kaksi Kalaa Ky

2 Koskivaarantie

82730 Tuupovaara

Finland

View map

Do you want to know Jesus deeper and receive God's true love, forgiveness and freedom? (Cost of camp: 40€).

About this event

ENCOUNTER -leiri 17.-19.6

Mikä?? Haluatko tutustua Jeesukseen syvemmin ja ottaa vastaan Jumalan rakkautta, anteeksiantoa ja vapautta? Kaipaatko parantumista ja Pyhällä Hengellä täyttymistä? Tämä leiri on sinulle.

Missä, milloin ja mitä maksaa? Leiri pidetään kaupungin ulkopuolella Tuupovaaran kauniissa luonnossa. Se alkaa perjantaina 17.6 työpäivän jälkeen ja päättyy sunnuntai-iltapäivään 19.6. Leirimaksu on 40€ ja se sisältää ruoat ja kuljetuksen.

Valmistautuminen: Leirin tiimi ja osallisujat paastoavat 3 päivää ennen Encounter -leiriä valmistaaksemme henkemme elämää muuttavaan kokemukseen Jeesuksen kanssa.

Ei paastokokemusta? Ei hätää, me puhumme paastosta ja vastaamme kaikkiin kysymyksiinne seuraavassa Life Class -tapaamisessa 9.6. Paastoamista ei tarvitse pelätä, Jumala tulee auttamaan, se on mahdollista ja todellakin sen arvoista.

Miten ilmoittautua? Napsauta Rekisteröidy (Register), lisää tietosi, valmis. Ilmoittautuminen päättyy 14.6!

....

Ps. jos haluat päästä kasteelle, se on mahdollista leirin lopussa.

Odotamme innolla sinua leirille!

ENCOUNTER CAMP 17 - 19 June

What?? Do you want to know Jesus deeper and receive God's true love, forgiveness and freedom? Do you long for restoration and healing, being filled with the Holy Spirit? This camp is for you.

Where, what time, costs? It is held outside of the city in the beautiful nature of Tuupovaara. It starts on Friday (17 June) after work and will finish on Sunday afternoon. Cost is 40€ and it includes the food and transportation.

Preparation: The team and all the participants will fast 3 days together before the Encounter to make our spirit ready for the life changing experience with Jesus.

Haven't fasted before? No worry, we will talk about the fast and answer all your questions at the next Life Class (June 9). No need to be scared of fasting, God will help you, it is possible and totally worth it.

How to register? Click register , add your details, done. Registration closes 14 June!

Ps. if you want to get baptized, it is possible at the end of the Camp.

Looking forward to see you!

Save This Event

Event Saved