Designpajat perheille: Ihmishahmot

Designpajat perheille: Ihmishahmot

Actions and Detail Panel

Sold Out

Date and time

Location

Design Museum Helsinki

Korkeavuorenkatu 23

00150 Helsinki

Finland

View map

Lapsen ja aikuisen yhteisessä työpajassa nautitaan yhteisestä tekemisestä luovalla ja leikkisällä tavalla.

About this event

Designpaja perheille

Lauantai 16.7.2022 klo 13 ja 14

Lauantai 20.8.2022 klo 13 ja 14

Designmuseon Studiossa / Ennakkoilmoittautuminen!

Osallistuminen museon sisäänpääsymaksulla (12/10/6 €, alle 18- vuotiaille ja museokortilla vapaa pääsy) Lähetämme lisätietoja ja tarkemmat osallistumisohjeet ilmoittautuneille.

Designmuseon aikuisen ja lapsen yhteisessä työpajassa työskennellään Kaiken kansan muotoilua -näyttelyn hengessä. Lapsen ja aikuisen yhteisessä työpajassa nautitaan yhteisestä tekemisestä luovalla ja leikkisällä tavalla erilaisten materiaalikokeilujen ja oman suunnittelutehtävän avulla.

Ihmishahmo on toistuva kuva-aihe muotoilutuotteissa ja esineissä. Kaiken kansan muotoilua -näyttelyyn on koottu esille Designmuseon kokoelmasta esimerkkejä siitä, millaisia hahmoja suomalaisen muotoilun historiassa on esiintynyt. Kuka on nähty kuvaamisen arvoisena? Minkä näköisinä ja millaisissa rooleissa ihmisiä on kuvattu?

Designpajoissa perheille on lasten ja aikuisten vuoro suunnitella ja toteuttaa omannäköisiä ihmishahmojaan. Sukellamme paperileikkausten maailmaan: työpajassa suunnitellaan ja valmistetaan yhdessä ihmisfiguurit paperista leikkaamalla. Työpajan alussa tutustutaan ihmisen mittasuhteisiin, ja pajassa luodaan ihmishahmoja paperista leikkaamalla ja liimaamalla.

Työpajaohjaajat ohjaavat ryhmää suomeksi, englanniksi, venäjäksi ja ranskaksi. Työpajaan mahtuu mukaan 12 osallistujaa, joten jos haluat varmistaa paikan työpajassa, varaa paikkasi etukäteen!

Tervetuloa mukaan kaikki isommat ja pienemmät suunnittelijat!

Tulevat Designpaja-päivät:

Lauantai 16.7.2022 klo 13 ja 14

Lauantai 20.8.2022 klo 13 ja 14

Kuva: Kobra Agency, valokuvat Paavo Lehtonen.

Share with friends