Be there: Content & Channels – 3 strategic decisions to make in 2023

Actions Panel

Be there: Content & Channels – 3 strategic decisions to make in 2023

Be there Vapalla 30.3.2023 klo 8.30–10.00.

By VAPA MEDIA

When and where

Date and time

Thursday, March 30 · 8:30 - 10am EEST

Location

Bulevardi 21 21 Bulevardi 00180 Helsinki Finland

About this event

  • 1 hour 30 minutes
  • Mobile eTicket

Be there: Content & Channels – 3 strategic decisions to make in 2023 Vapalla torstaina 30.3.2023 klo 8.30–10.00.

Maaliskuun Be there -tapahtuman paneelikeskustelussa sisältöjä ja kanavia lähestytään kolmen strategisen kysymyksen avulla:

  • Missä kanavissa juuri meidän kannattaa olla läsnä?
  • Miten erotumme kilpailijoista valitsemissamme kanavissa?
  • Mitä kilpailijoista erottautuminen vaatii?

Aiheesta keskustelemassa ovat DNA:n Communication Manager Julia Arko, Reiman Global Content Manager Noora Tavares sekä Vapalta Creative Strategist Jenny Järvinen ja Senior Strategist Jaakko Ylisipola.

Tule tutustumaan siihen, miten sisältö- ja kanavastrategia tehdään vuonna 2023.

Mitä: Be there: Content & Channels – 3 strategic decisions to make in 2023

Milloin: Torstaina 30.3.2023 klo 8.30–10.00. Aamiaista on tarjolla klo 8.30 ja puheenvuorot alkavat klo 9.00. Varaamme lopusta keskustelulle 15 minuuttia.

Missä: Vapan toimistolla osoitteessa Bulevardi 21, 00180 Helsinki

Tapahtuman puhujat:

Julia Arko

Gommunication Manager, DNA

Julia on DNA:n yritystason viestinnästä vastaava viestintäpäällikkö, joka innostuu erityisesti brändi- ja yritysmielikuvan kehittämisestä. Markkinoinnin sekä viestinnän puolella työskennellyt Julia näkee sosiaalisen median vahvojen mielikuvien ja erottumisen välineenä yritykselle. Nopeasti kehittyvä ja kilpailtu digikenttä vaatii hänen mielestään strategian lisäksi myös jatkuvaa innovointia.

Noora Tavares

Global Content Manager, Reima

Noora työskentelee Reiman sisältöpäällikkönä. Hänen vastuullaan ovat muun muassa globaali sosiaalinen media ja sesonkikampanjoiden sisällöt. Noora haluaa luoda sisällöillä samaistuttavia kokemuksia kaikille maailman vanhemmille, tallentaa lapsena olemisen ainutlaatuisuutta ja rakentaa tietysti samalla vahvaa, kansainvälistä brändiä.

Jenny Järvinen

Creative Strategist

Jenny on luova strategi, jonka erityisosaamista on ymmärrys ihmisten, ilmiöiden ja kulttuurin vaikutuksesta. Jennyn tausta palvelumuotoilusta ja käyttäytymistieteistä yhdistettynä markkinointialan kokemukseen mahdollistavat pitkäaikaisten strategisten suuntaviivojen luomisen sekä fokusoinnin ydinkysymyksiin brändin positioinnissa.

Jaakko Ylisipola

Senior Strategist, Vapa

Jaakko on kokenut sosiaalisen median strategi ja kehittäjä. Hänen erityisosaamistaan on laajojen sosiaalisen median strategioiden luominen ja niiden toimeenpano. Jaakon monipuolinen kanava- ja analytiikkaymmärrys niin orgaanisista kuin maksetuistakin sisällöistä auttaa asiakkaita tuottamaan vaikuttavaa viestintää oikeissa kanavissa.

About the organizer

Organized by
VAPA MEDIA

Vapa Media on ketterä, modernin markkinointiviestinnän toimisto.