Actions Panel

ASIAKAS- JA STRATEGIAPELIDEMO 6.6.2023 klo 9-11:00 Espoo Spektri

Osallistumalla saat kokemuksen siitä, miten Asiakas- tai Strategiapeli rakennetaan ja millaista sitä on pelata käytännössä.

By Muutostaito Oy

When and where

Date and time

Tue, Jun 6, 2023 9:00 AM - 11:00 AM EEST

Location

Spektri Business Park Oy 10 Metsänneidonkuja 02130 Espoo Finland

About this event

  • 2 hours
  • Mobile eTicket

Ensimmäinen hybridisti toteutettu pelitilaisuus

Tilaisuudessa pelataan Strategiapeliä ensimmäistä kertaa siten, että osa pelaa paikan päällä fyysisellä pelilaudalla ja osa samaan aikaan Teamsissa digitaalisella pelilaudalla. Kaikki osallistujat ovat samaan aikaan samassa pelissä nähden toisensa ja myös käyden keskusteluja toistensa kanssa.

Mitä saat osallistumalla?

  • Kerromme kuinka pelilliset elementit tukevat johtamista strategiaprosessin muutosmatkassa ja miten ne toimivat fyysisesti ja virtuaalisesti.
  • Esittelemme pelien ohella myös muita dialogisia työkaluja, joiden avulla strategiset teemat saadaan nostettua tasalaatuisesti yhteiseen keskusteluun koko organisaatiossa.
  • Pääset kokeilemaan strategiapeliä, jossa strategian pääalueet on muutettu jokaista työntekijää koskettaviksi kysymyksiksi.
  • Saat kokemuksen strategiatapahtumasta, jossa osallistuminen on muuta kuin äänestyksiä tai chattia ja opit, kuinka tapahtuman jännitettä ja intensiteettiä kannatellaan koko tapahtuman ajan.

Paikka: Spektri Business Park ESPOO

About the organiser

Organised by
Muutostaito Oy