Free

Aika tyylikäs 2021 - Tampere

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Isku Shop Tampere Kaleva

Jäähallinkaari 3

33540 Tampere

Finland

View Map

Event description
Aika tyylikäs yhdistää rannekellojen, pukeutumisen, sekä tyylikkään elämän ystävät saman katon alle, huonekaluliike Iskun tiloihin.

About this event

Aika tyylikäs yhdistää laadukkaan pukeutumisen, rannekellojen, sekä tyylikkään elämän ystävät saman katon alle, huonekaluliike Iskun tiloihin. Tapahtuman luonne on kodinomainen, ja näytteilleasettajat asettautuvat "osastoineen" Isku Shopin tiloihin.

Mistä on oikein kyse?

Suomalaisten kiinnostus kelloja ja pukeutumista kohtaan on viimeisten vuosien aikana lisääntynyt voimakkaasti, joka on näkynyt mm. eri puolilla Suomea harrastajien ja paikallisten liikkeiden toimesta järjestettyinä tapahtumina, sekä uutena liiketoimintana. Koska tyylikkääseen elämään liittyy myös asuminen, on luonnollista yhdistää nämä asiat yhden illan ajaksi saman katon alle. 

Aika tyylikäs on tapahtuma, jossa ihmiset kohtaavat.

Kaksi kertaa vuodessa Iskun myymälöissä järjestettävä Aika tyylikäs on matalan kynnyksen pop-up -tapahtuma, joka on ilmainen niin näytteilleasettajille kuin vieraille. Tapahtuman isäntänä toimiva Isku tarjoaa paitsi tilat, myös pientä tarjoilua sekä merkillepantavia etuja illan aikana. 

Järjestyksessään kahdeksas Aika tyylikäs -tapahtuma järjestetään pääyhteistyökumppanimme Iskun uudessa Kauppakeskus Kalen myymälässä Tampereella.

Näytteilleasettajina toimivat luotettavat alan toimijat.

Share with friends

Date and time

Location

Isku Shop Tampere Kaleva

Jäähallinkaari 3

33540 Tampere

Finland

View Map

Organizer Miehistömedia Oy

Organizer of Aika tyylikäs 2021 - Tampere

Miehistömedia julkaisee Stylefellow-verkkolehteä ja ylläpitää Kellofoorumi-verkkoyhteisöä.

Save This Event

Event Saved