50-luvun murhamysteeri

Actions Panel

50-luvun murhamysteeri

Murhamysteeri on pääjuonellisesti käsikirjoitettu ohjelmapalvelu, jossa yksi osallistuja murhataan ja yksi on murhaaja.

By Murhamysteerit

When and where

Date and time

Sat, Aug 12, 2023 4:00 PM - 7:30 PM EEST

Location

Koosanmaantie 565 565 Koosanmaantie 31810 Koosanmaa Finland

Refund Policy

Contact the organiser to request a refund.
Eventbrite's fee is nonrefundable.

About this event

  • 3 hours 30 minutes
  • Mobile eTicket

Tapahtumat sijoittuvat 50-luvulle. On rock ‘n rollin kultainen aikakausi. Rydellin pikkukylästä kantautuu uutisia: Sandy ja Danny vihitään ja kylän kerma kokoontuu nyt viettämään hääjuhlaa. Morsiamen pyynnöstä häät eivät ole prameat, sillä hänen edellisissä häissään murhattiin hänen sulhasensa, joka onneksi saatiin kiinni. Kuinka ollakaan, illan alussa joku pääsee hengestään ja on aika selvittää kuka on murhaaja ja mikä on motiivi. Raadollisia juonenkäänteitä on tässäkin murhamysteerissä luvassa…

Mikä?

Murhamysteeri on pääjuonellisesti käsikirjoitettu ohjelmapalvelu, jossa on suositeltavaa juonitella, murhata, valehdella, kiristää ja kieroilla, puukottaa selkään, väärentää, hoitaa bisneksiä, juoruilla, hankkia liittolaisia ja hölmöillä. Etukäteen saamanne roolihahmot heräävät murhamysteerin ajaksi henkiin. Pelirahaa voi käyttää moneen tarkoitukseen.

Miksi?

Murhamysteeristä riittää puhumista pitkäksi aikaa. Mysteeri on hyvä keino tutustua tuntemattomiin ihmisiin tai jo tuntemiisi ja löytää heistä ihan uusia puolia. Keksitkö murhaajan? Kärsiikö bisneksesi uhreista, vai täytyisikö ehkä jostain muustakin hankkiutua eroon? Kenestä voit hyötyä ja kuka on sinulle vaaraksi? Kenellä onkaan salasuhde ja onko mikään lopulta sitä miltä näyttää? Keskustele ja selvitä!

About the organiser

Organised by
Murhamysteerit